2012. március 8., csütörtök

3. fejezet - Who is it?



Egy lány, akinek még a nevét se tudni. Egy lány akiben, bízni se lehet...Egy hazuggal kerültünk szembe? - Töprengett el Delia, iskola időben az ágyán, ugyanis megfázott és így nem ment iskolába.
- Delia! - Szakította félbe egy felharsanó hang. Reina volt az.
- Gyere, reggeli!
Delia kipattant az ágyból és futott az ebédlőbe, mivel testvérétől egy fontos információt szeretett volna kérdezni. Amikor odaért, leült és elkezdte a, kissé félresikerült, Miki egér formájú gofrit csipegetni.
- Mondd, mi is volt ebbe a Gigafaktorba? Úgy tudom te végig nézted nem?
-De, de, végig néztem! Hát....Eric Tumplin nyert(...)
-Jó, jó, de én nem arra vagyok kíváncsi, hanem arra a Becky Tonette-re!
-Ja, persze! Az csak az elején volt, utána kiesett. Gitárral és énekléssel indult, de nagyon hamis volt ezért már az első fordulóban kiejtette a zsűri. De utána rögtön azzal akart vissza kéreckedni, hogy ő egyke, és ezért nehezen ment a gyakorlás. Végül továbbjuttatták, de a másodiknál már kiesett, véglegesen. - Tette hozzá, és tovább ette a gofriját.
- És nincs több info-d róla?
- Nincs! Nem nagyon érdekelt! Miért?
- Á.......csak a Gigafaktorról gyűjtőmunkát kell csinálnom. - Hazudta Delia, hogy ne fogjon gyanút Reina.
- Köszi nagyon! - Szólt és visszafutott a szobájába. Ott rögtön felment Facebook-ra ahol chaten mindent elmondott Lily-nek és Mandynek. Amikor lecsukta a laptop tetejét, megakadt a szeme az egyik régi képen: Ott volt együtt a család. Anyukája, akinek boldog vigyor húzódott az arcán, apukája aki, mint mindig, most is komoly arccal pillantott a fényképezőgép lencséjébe. Ő meg Reina pedig, mint még két óvodás, álltak anyukájuk és apukájuk előtt. Delia visszaemlékezett:
-Aznap mikor anyukája autóbalesetet szenvedett, ő is ott ült az autóban. Épp vitte haza Clair az óvodából Delia-t, amikor egy viharba keveredtek, ahol anyukája nekivezetett egy kamionnak. Igen, Clair-nek hívták. Gyönyörű neve volt. - Emlékezett vissza Delia.
Hirtelen, azon kapta magát, hogy könnyek szöktek a szemébe. Gyorsan megtörölte a könny áztatta szemét, és kiment a nappaliba. Apukája megjött, akit ilyenkor üdvözölni szoktak, a nehéz munkából. Ám most apukájuk, búskomor arccal várta őket.
- Van egy rossz hírem. - Vonta fel a szemöldökét Jack.
(.....)

3 megjegyzés:

  1. Miért kell ilyen izgalmas történetet írnod? Már megint izgulok! :"D
    xxx

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Meg van bocsáltva! (;
      xD Remélem holnap már lesz folytatás! :D
      xx <3

      Törlés